All Retail
Опубліковано

Alibaba запускає мережу гіпермаркетів Store X Club

Китайська Alibaba Group оголосила про відкриття ще двох гіпермаркетів в новій мережі Store X, призначених для задоволення потреб швидко зростаючого середнього класу в великих містах.

Компанія також поділилася планами, які включають відкриття ще восьми гіпермаркетів до кінця 2021 року.

Перший Store X відкрився в жовтні 2020 року в тестовому режимі, маючи площу понад 1 700 кв м і пропонуючи модель закритого "клубного магазину".

Гіпермаркет в Шанхаї вийшов на рентабельність через два місяці після відкриття. Більше 40% асортименту становлять товари власних брендів. Компанія визнала пілотний проект успішним і вирішила його розширювати. Рітейлер пропонує своїм покупцям комплекс послуг (безкоштовна доставка, VIP-підтримка, автомийка) за 40 доларів в рік.

Alibaba Group бачить перспективи в побудові нової мережі на тлі загальних ринкових умов — добробут сімей зростає по всьому Китаю. У Пекіні влада дозволила парам мати до трьох дітей з минулого року, що також позитивно позначається на довірі споживачів.

"Store X" пропонує членство, що виходить за рамки існуючих супермаркетів Freshippo. Комбінація магазинів різних форматів може доповнювати один одного, щоб задовольнити швидко мінливі і оновлювані споживчі потреби ", — прокоментував генеральний директор Freshippo Хоу Йі.

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або