All Retail
Опубліковано

В Planeta Mall буде створений унікальний медіафасад за технологією, що застосована на Бурдж-Халіфа

Теги:
новини ТРЦ
Фото:
All Retail

У харківському ТРЦ Planeta Mall вперше в Україні буде створено медіафасад на основі світлодіодних пікселів.

Подібна технологія використовується на фасадах з великою та надвеликою площею і застосована на найвищому хмарочосі у світі Бурдж-Халіфа в Дубаї. Впровадженням і розробкою медіаархітектури займається компанія Creative Media Systems, автором концепції та ексклюзивним брокером ТРЦ є компанія UTG.

Площа медіафасаду становитиме понад 2500 м2, що дозволить транслювати різноманітний контент від простих текстових повідомлень до відео і динамічної графіки. Для Харкова це буде найбільший медіафасад, що стане яскравою та інноваційною прикрасою міста.

Головною перевагою унікальної технології є створення медіафасадів будь-якої конфігурації. «Геометрія Planeta Mall має свої архітектурні особливості: хвилеподібні форми та наявність округлих кратерів. Розширення медіафасаду також є нестандартним і становить 400 мм по горизонталі та 100 мм по вертикалі, що вимагає особливого підходу до підготовки й виведення контенту. Для демонстрації відео, графіки та анімації буде створено спеціальне програмне забезпечення», – коментує Олег Богомолов керівник Creative Media Systems.

 За словами головного керуючого директора ТРЦ Planeta Mall Катаріни Бебія, яскравий і привертаючий увагу фасад ТРЦ стане невід’ємною частиною архітектури Planeta Mall, його візитівкою, що доповнить дизайн концепцію об’єкта, виконану в космічно-планетарному образі. «Завдяки сучасним технологіям, що застосовані на медіафасаді, у ТРЦ з’явиться унікальна можливість дивувати своїх відвідувачів і кожен день створювати незабутні емоції. Planeta Mall стане невід’ємною частиною пам’яток міста і буде не менш відомим в Харкові, ніж Бурдж-Халіфа у світі», – уточнює Катаріна.

×

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або