All Retail
Опубліковано

У ТРЦ Fabrika відкрився магазин DeFacto

У херсонському ТРЦ Fabrika урочисто відкрився магазин DeFacto. Загальна площа нового магазину турецького одягу становить 870 кв. м.

Це 8 магазин мережі в Україні та 490 - у світі. На сьогодні, DеFacto вже представлений у Києві, Одесі та Дніпрі. У планах компанії, до кінця цього року, відкрити ще 5 магазинів.

Компанія DеFacto була заснована у 2003 році та спеціалізується на виробництві й торгівлі чоловічого, жіночого та дитячого верхнього одягу, білизни, взуття та аксесуарів. Сьогодні рітейлер представлений у 30 країнах. DeFacto працює в середньому ціновому сегменті.

Нагадаємо, що 12 червня в ТРЦ Fabrika відкрився центр вакцинації від Covid 19. Вакцинуватися можуть всі охочі. Для зручності жителів міста, які будуть проходити вакцинацію, ТРЦ Fabrika тимчасово збільшила кількість рейсів безплатних автобусів.

 ТРЦ Fabrika розташований за адресою: м Херсон, вул. Залаегерсег, 18, на перетині Бериславського шосе та вул. Залаегерсег. Загальна площа ТРЦ Fabrika становить 82 000 кв. м, орендна - 65 500 кв. м. Наземний паркінг розрахований на 2 500 машиномісць.

Девелопером проєкту є Budhouse Group.

×

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або