All Retail
Опубліковано

JYSK відкрив магазин у львівському ТРЦ King Cross Leopolis

Теги:
JYSK
ТРЦ
Фото:
RAU

Відкриття магазину JYSK в ТРЦ King Cross Leopolis — одне з найкращих відкриттів за останній рік в данській мережі: в магазин прийшло понад 1000 покупців в перший же день роботи.

Міжнародна роздрібна мережа, яка пропонує повний асортимент товарів для дому. Її перший магазин був відкритий в 1979 році в Данії Ларсом Ларсеном, власником JYSK. В Україні бренд JYSK представлений з 2004 року.

Як повідомила RAU прес-служба торгово-розважального центру, в магазині представлений широкий асортимент товарів в скандинавському стилі: меблі для саду, лаунж мережі, меблі для дому, текстиль і декор.

Також можна вибрати товари для комфортного сну — постільна білизна, матраци, подушки. У цьому допоможуть консультанти, які порадять потрібну модель. Всі меблі та деко товари в JYSK відрізняються чудовою якістю і лаконічним дизайном, що дозволяє швидко облаштувати будь-який будинок або оновити інтерʼєр.

На честь початку роботи магазину JYSK діють різні акційні пропозиції для облаштування власного будинку, спальні, кухні, ванної кімнати, вітальні і робочої зони.

ТРЦ King Cross Leopolis представлений якісним набором магазинів міжнародних брендів, GLA — 53 400 кв. м. Серед якірних орендарів — гіпермаркет Ашан, гіпермаркет будівельних матеріалів Епіцентр К і супермаркет електроніки Фокстрот.

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або