All Retail
Опубліковано

Епіцентр в 2021-22 роках планує відкрити 50 торгових центрів

Теги:
Епіцентр
Фото:
https://nashkiev.ua

Заступник генерального директора, директор з роздрібної торгівлі компанії Епіцентр К Володимир Гончаров розповів про плани розширення мережі та переформатування старих магазинів і ТЦ.

Станом на червень 2021 торгова мережа компанії налічує 66 торгових центрів «Епіцентр» і 10 гіпермаркетів «Нова лінія», які щорічно відвідують майже 65 млн покупців

"Інвестиційний план на 2021-22 роки передбачає відкриття 50-ти торгових центрів різних форматів по всій Україні. З початку року вже працюють після реновації шість обʼєктів.

На цей рік заплановано запуск великого ТЦ в Харкові, який раніше закрили на реконструкцію. Це унікальний проект, тому що будівлю повністю розібрали і зводимо з нуля абсолютно новий ТЦ з усіма новітніми концептами shop-in-shop.

Також плануємо будівництво потужного ТЦ у Львові, третього ТЦ в Дніпрі, четвертого в Одесі і ще двох у Києві. Для відкриття в столиці орендуємо приміщення третьої черги ТРЦ Blockbuster Mall, а також придбали на аукціоні за 277 млн ​​грн земельну ділянку площею 4 га на перетині вулиць Березняківська і Дніпровська набережна.

Є великі плани по експансії в невеликі міста з ТЦ оптимального формату. Зокрема, плануємо їх відкриття в Одеській області і масштабне розширення в Донецькій і Луганській областях. На реалізацію цих планів ми маємо намір направити $ 706,5 млн на 2021-22 роках.

Крім відкриттів нових, в минулому році було перебудовано шість ТЦ, перш за все тих, що морально застаріли і вимагають змін. Поступово плануємо зробити реновацію всіх наших обʼєктів. У минулому році було оновлено наш другий ТЦ в Дніпрі, а зараз йде реновація першого ТЦ Епіцентр в цьому місті. Також ми розбудовуємо ТЦ в Полтаві. В процесі реновації там, де є можливість збільшити площі — обовʼязково збільшуємо.

А в Запоріжжі при реновації гіпермаркету Нова лінія на Епіцентр не було можливості докупити земельну ділянку, тому зробили реконструкцію в межах наявної забудови. Наступним кроком, швидше за все, буде переформатування Нова лінія в Херсоні. Поступово ми повністю завершимо цей процес (станом на червень 2021 мережа Нова лінія охоплювала 10 гіпермаркетів). Однак доцільність ребрендингу деяких гіпермаркетів Нова Лінія поки викликає сумніви з точки зору локації.

Наприклад, в Одесі на відстані одного кілометра розташовані Нова лінія і Епіцентр. Робити поруч два ТЦ Епіцентр не логічно. Також під питанням ребрендинг Нової лінії в Дніпрі і Харкові".

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або