All Retail
Опубліковано

McDonaldʼs інвестував 10 млн грн в запуск проекту сортування і переробки відходів в ресторанах мережі по Україні

Теги:
McDonald's
Фото:
All Retail

Інвестиції в запуск проекту по установці спеціальних станцій по сортуванню відходів в ресторанах мережі McDonaldʼs в Україні і відповідне навчання персоналу склали 10 млн грн

Про це компанія повідомила агентству «Інтерфакс-Україна», передає Green Deal.

Відповідно до прес-релізу, починаючи з 13 липня відвідувачі можуть сортувати відходи і використану упаковку в окремо розташованих ресторанах McDonaldʼs в 22 містах України.

Уточнюється, що спеціальні сортувальні станції з відповідними позначками встановлені в 85 ресторанах МакДональдз, крім закладів, розташованих в торгово-розважальних центрах. У найближчі два тижні це обладнання також встановлять на літніх терасах.

Сортувальні станції мають 5 фракцій: пластик, папір, стаканчики, рідина і інше.

Прес-служюа зазначила, що до цього близько року тривала тестова програма по сортуванню в 16 ресторанах «МакДональдз» в Києві, Харкові, Львові та Київській області, до якої вже приєдналося 2,6 млн українців.

Відсортовані відходи відправляють на вторинну переробку сировини. Компанія має понад 30 партнерів в різних регіонах України, які займаються логістикою, збором, перевезенням і переробкою відходів.

Компанія уточнила, що «МакДональдз» має глобальне зобовʼязання перейти на виробництво всіх пакувальних матеріалів з відновлюваної сертифікованої сировини, а також сировини, яку можна використовувати повторно.

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або