All Retail
Опубліковано

ТРЦ Respublika Park назвав нових орендарів

Теги:
новини ТРЦ
Фото:
nashkiev.ua

Найбільший торгово-розважальний центр України продовжує активно готуватися до відкриття.

Серед рітейлерів, які підписали договори оренди з керуючою компанією Respublika Park — провідні мережі різного профілю. Про це RAU повідомила прес-служба Colliers Ukraine — брокера ТРЦ.

Відразу три лідери, які займають провідні позиції на українському ринку побутової техніки та електроніки — Eldorado, Comfy і Цитрус - будуть представлені в Respublika Park. Eldorado — один з лідерів національного ринку, представлений в 57-ми містах України. Оператор пропонує широкий вибір моделей сучасної персональної техніки і відкриє в ТРЦ магазин площею майже 1900 кв. м.

Магазин Comfy — першого омніканального рітейлера побутової техніки та електроніки в Україні — буде займати площу в 1800 кв. м.

Спеціалізована мережа гаджетів і аксесуарів Цитрус відкриє в Respublika Park магазин площею 645 кв. м.

Також в ТРЦ Respublika Park буде працювати великий магазин турецького бренду одягу DeFacto, загальною площею 1260 кв. м, а торгова точка мережі дитячих магазинів Антошка располодітся на площі в 1530 кв. м.

Серед інших орендарів буде перший український мас-маркет жіночого одягу Must Have, який відкриє магазин площею 110 кв. м.

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або