All Retail
Опубліковано

"Епіцентр" купує ділянку для будівництва торгового центру в Запоріжжі

Теги:
DIY
Епіцентр
Фото:
https://nashkiev.ua

ТОВ "Епіцентр К" планує придбати частку в статутному капіталі ПП "Стерк", яке орендує земельну ділянку площею 10,5 га між вул. Перемоги і Набережною магістраллю в Запоріжжі.

Відповідне питання включене до порядку денного засідання Антимонопольного комітету (АМКУ) 15 липня, передає Інтерфакс-Україна.

Станом на червень 2021 торгова мережа компанії налічує 66 торгових центрів «Епіцентр» і 10 гіпермаркетів «Нова лінія», які щорічно відвідують майже 65 млн покупців

Зокрема, «Епіцентр К» має намір отримати дозвіл на придбання частки в статутному капіталі «Стерк», що забезпечує перевищення 50% голосів у вищому органі управління підприємства.

За даними Єдиного держреєстру юросіб та фізосіб-підприємців, власником ПП «Стерк» зі статутним капіталом 15,1 млн грн є АТ «Закритий недиверсифікований венчурний корпоративний інвестиційний фонд «Геліос», кінцевими бенефіціарами — Олег Шурма, Світлана Стоян, Ольга Кузіна.

Згідно з даними Єдиного реєстру за оцінкою впливу на навколишнє середовище, ПП «Стерк» отримало висновок про оцінку впливу нового будівництва на трьох ділянках між вул. Перемоги і Набережній магістраллю в Запоріжжі. Згідно з документом, на одній з ділянок знаходиться памʼятник природи місцевого значення «Стара груша». Проект передбачає будівництво ТРЦ площею 115 тис. кв. м, а також відкриті парковки.

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або