All Retail
Опубліковано

Створили борошно, в якому в 10 разів більше клітковини

Теги:
зернові
хліб
Фото:
agropolit.com

Limagrain Ingredients запустила новий продукт LifyWheat, який в 10 разів більше насичений клітковиною, ніж звичайне борошно.

Як і звичайне борошно, LifyWheat можна використовувати для хлібобулочних виробів, макаронів, печива або сухих сніданків, передає bakeryandsnacks.

У компанії відзначають, що інноваційне борошно зʼявилося після 20 років досліджень в цьому сегменті.

Споживачі в усьому світі до сих пір не отримують достатню кількість клітковини, незважаючи на її визнані переваги для здоровʼя, йдеться в повідомленні.

Національні дослідження по всій Європі також показують, що споживання клітковини значно нижчі рекомендованої кількості. Розрив між раціональним та існуючим рівнем споживання клітковини вважається серйозною проблемою громадської охорони здоровʼя.

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або