All Retail
Опубліковано

«Артемсіль» за півроку змінила збитки на прибуток в 12 мільйонів

Теги:
Артемсоль
Фото:
artemsalt.com

За перше півріччя 2021 року державне підприємство "Артемсіль" отримало 11,9 млн грн чистого прибутку, що на 31,4 млн грн більше, ніж за аналогічний період роком раніше.

Про це повідомляє прес-служба компанії.

Також повідомляється, що за січень-червень «Артемсіль» видобуло 782 тис. тонн, що на на 5% більше, ніж було заплановано.

"Збільшення виробничих і фінансових показників — це успіх всього колективу і ознака виходу підприємства з кризи минулих років. У наших планах продовжити роботу щодо підвищення ефективності виробництва, зниження собівартості продукції, підвищення рентабельності підприємства і зростання соціального захисту працівників", — зазначила керівник ДП «Артемсіль» Вікторії Луценко.

Також за перше півріччя компані переробила і відвантажила споживачам 782 тис. тонн солі, що майже на 70% перевищує аналогічний показник 2020 року.

За вказаний період на експорт було відвантажено 291 тис. тонн солі, що становить 37% від загального обсягу відвантаженої продукції.

Відзначається, що істотно зріс експорт європейським споживачам, зокрема, обсяги поставок збільшилися в Угорщину, Польщу, Румунію та Словаччину. Також на 34% більше, ніж за аналогічний період 2020 року, відвантажено споживачам на внутрішній ринок.

За підсумками першого півріччя держпідприємство перерахувало до бюджетів різних рівнів 245 млн. грн податків і зборів, що на 12 млн. грн більше, ніж роком раніше.

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або