All Retail
Опубліковано

Nestlé та Starbucks розлили каву у пляшки, щоб вийти на нові ринки

Теги:
Starbucks
Nestle
Фото:
newfood.media

Nestlé та Starbucks розпочали нову співпрацю, щоб поставляти готові до вживання кавові напої Starbucks (RTD) на окремі ринки Південно-Східної Азії, Океанії та Латинської Америки наступного року.

«Завдяки нашим планам розширення кави RTD, Nestlé продовжуватиме розвивати своє глобальне лідерство у галузі кави та отримуватиме користь від нових можливостей зростання в сегменті», — говорить Девід Ренні, керівник Nestlé Coffee Brands.

Nestlé та Starbucks спочатку зосередяться на найбільш популярних продуктах RTD, таких як Starbucks Frappuccino та Starbucks Doubleshot.

Продукція буде представлена на різних каналах продажу, включаючи онлайн-платформи

Нова співпраця базується на успішний трирічному партнерстві через глобальний кавовий альянс двох компаній, який розширив охоплення кавових і чайних виробів Starbucks на 79 ринках за межами роздрібних магазинів Starbucks.

З моменту утворення глобального кавового альянсу у 2018 році Nestlé та Starbucks випустили на ринок широкий асортимент продуктів преміумкласу, включаючи обсмажені цілі кавові зерна, мелену каву, капсули Starbucks для фірмових технологій Nespresso та Nescafé Dolce Gusto.

Минулого року обсяг продажу Nestlé Starbucks досяг 2,7 млрд швейцарських франків (приблизно $2,9 млрд), що є двозначним зростанням у порівнянні з 2019 роком.

Обидві компанії продовжуватимуть тісно співпрацювати над розробкою нових продуктів та створенням ринкової стратегії, що посилить охоплення та розширить бренд Starbucks у всьому світі.

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або