All Retail
Опубліковано

Glovo запустила в Україні перший магазин без покупців

Теги:
Glovo
сервіс доставки
Фото:
НВ

Glovo запустив в Києві перший dark store — магазин без покупців. Він працює з 8 до 23:00 на лівому березі столиці. До кінця коду компанія планувала відкрити 30 таких магазинів.

Компанія Glovo запустила в Україні перший мікрофулфілмент центр — dark store. Як повідомляють в компанії він відкрився на лівому березі Києва і працюватиме з 8:00 до 23:00.

У dark store доступні товари певного асортиментного ряду, які можна буде замовити в додатку Glovo. Отримавши повідомлення про замовлення — співробітники dark store збирають його і передають курʼєрам на доставку користувачам.

Dark stores закриті для жителів міста і створені виключно для користувачів сервісу доставки Glovo.

«Це перспективний напрямок розвитку бізнесу, адже він якісно допомагає забезпечити доставку всього що завгодно. Саме тому ми запускаємо і розвиваємо його у всіх містах, де присутній сервіс Glovo, і готові використовувати досвід і експертизу для створення нових можливостей в Україні», — зазначив генеральний менеджер Glovo в Східній і Центральній Європі Дмитро Расновський.

Зараз в dark store представлено близько пʼятисот асортиментних позицій, серед яких є товари наступних категорій: бакалія, солодощі та снеки, фрукти й овочі, мʼясо і ковбасні вироби, риба і морепродукти, молочні продукти і яйця, товари для дітей, безалкогольні та алкогольні напої, тютюнові вироби, товари для тварин і засоби для особистої гігієни.

Доставка товарів з магазинів посідає суттєву частку бізнесу Glovo. Для швидкої доставки необхідна наявність магазинів, які знаходяться в радіусі 3-4 км від користувача. Однак у компанії відзначають, що в окремих районах міст інфраструктура не настільки розвинена й у користувачів немає великого вибору в додатку.

Про плани Glovo запустити в Україні доставку з dark stores повідомлялося ще на початку липня. До кінця року компанія хоче відкрити 30 локацій.

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або