All Retail
Опубліковано

Названі продукти переробки зерна, випуск яких скоротився в 2020/21 МР

Теги:
хліб
Фото:
glavcom.ua

Виробництво продуктів переробки зерна знизилося в 2020/21 МР в порівнянні порівнянні з показником сезоном раніше.

Про це йдеться в повідомленні «УкрАгроКонсалт». Названі продукти переробки зерна, випуск яких скоротився в 2020/21 МР

Так, зниження спостерігалося по таких продуктах:

борошно — на 24%;

хліб і хлібобулочні вироби — на 6%;

макаронні вироби — на 9%;

висівки — на 22%;

корми — на 6%;

крупи і борошно грубого помелу з мʼякої пшениці і полби — на 2%;

рис напівобрушений, обрушений або подрібнений — на 57%.

Винятком стало виробництво круп та борошна грубого помелу з вівса, кукурудзи, рису, ячменю та інших зернових культур, яке виросло на 6% в порівнянні з 2019/20 МР.

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або