Названі продукти переробки зерна, випуск яких скоротився в 2020/21 МР
- Фото:
- glavcom.ua
Виробництво продуктів переробки зерна знизилося в 2020/21 МР в порівнянні порівнянні з показником сезоном раніше.
Про це йдеться в повідомленні «УкрАгроКонсалт». Названі продукти переробки зерна, випуск яких скоротився в 2020/21 МР
Так, зниження спостерігалося по таких продуктах:
борошно — на 24%;
хліб і хлібобулочні вироби — на 6%;
макаронні вироби — на 9%;
висівки — на 22%;
корми — на 6%;
крупи і борошно грубого помелу з мʼякої пшениці і полби — на 2%;
рис напівобрушений, обрушений або подрібнений — на 57%.
Винятком стало виробництво круп та борошна грубого помелу з вівса, кукурудзи, рису, ячменю та інших зернових культур, яке виросло на 6% в порівнянні з 2019/20 МР.