All Retail
Опубліковано

МакДональдз завершив масштабну реконструкцію двох ресторанів в Києві

Теги:
McDonald's
Фото:
All Retail

Найсучасніші і інноваційні ресторани МакДональдз відкрили на київському автовокзалі та в житловому масиві Позняки. Сума інвестицій в проекти склала $ 4,5 млн.

Після реконструкції закладу стали двоповерховими, а при модернізації були використані сучасні дизайни та технології. Ці два ресторани були одними з перших, які були відкриті в Києві — за 20 років вони стали традиційним місцем відпочинку киян та гостей столиці. МакДональдз і надалі має намір інвестувати в розвиток ресторанів як в Києві, так і в інших регіонах України. Сума інвестицій, яку анонсувала компанія на початку 2021 року, складе $ 42 млн. У 2021 році компанія має намір відкрити понад 10 нових ресторанів по всій країні та розширити регіони своєї присутності в нових містах: Хмельницькому, Луцьку, Білій Церкві.

Зокрема, МакДональдз в житловому масиві Позняки має сімейний дизайн «Spirit of family 2.0» (Душа сімʼї 2.0). Відтепер на двох поверхах може розташуватися 205 гостей, а на терасі 112. В оновленому ресторані зʼявилися величезні панорамні вікна; робот-транспортер, який доставляє замовлення з кухні до експрес-вікна за лічені секунди; ліфт для доставки замовлень з кухні на другий поверх; 16 терміналів самообслуговування; велика дитяча кімната й окрема кімната для видачі замовлень для доставки. МакДрайв оснащений найсучаснішими цифровими меню-бордами, що значно полегшує вибір замовлення.

МакДональдз на автовокзалі має урбаністичний стиль «Lim Extreme 2.0» і однозначно додає комфорту відвідувачам завдяки своїм розмірам. Заклад став у два рази більше, двоповерхова будівля може розмістити близько 300 гостей. У ресторані також була встановлена додаткова лінія МакДрайв і Діджитал меню-борди для ще швидшого обслуговування клієнтів.

МакДональдз на Автовокзалі має урбаністичний стиль «Lim Extreme 2.0» та однозначно додає комфорту відвідувачам завдяки своїм розмірам. Заклад став у двічі більший, двоповерхова будівля може розмістити майже 300 гостей. У ресторані також була встановлена додаткова лінія МакДрайва та діджитал меню-борди для швидшого обслуговування клієнтів.

×

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або