All Retail
Опубліковано

У мережі КОЛО запустили власну торгову марку води KOVTOK.

Теги:
КОЛО
Фото:
ua-retail.com

На етикетках води KOVTOK зображені картини українських художників, що були представлені в США, багатьох європейських та арабських країнах.

Свої картини у «галереях» магазинів КОЛО представили чотири художники.

Лесь Панчишин – молодий львівський художник, творчість якого – це великий спектр емоцій та платформа для експериментів. Він пробуджує та звертає увагу глядачів на глобальні проблеми XXI століття – відсутність людського спілкування у переповненому світі. Лесь є учасником численних групових і персональних виставок в Україні, США, Німеччині, Австрії, Франції та Бельгії.

Ілюстрації: пресслужба «Коло»

Даша Скорубська-Кандинська – сучасна художниця, наступниця династії̈ Кандинських. Вона переконана, що «твір мистецтва має бути синкретним», і використовує академічну манеру як основу для всіх своїх творів. Картини Даші є частиною приватних колекцій̆ бізнес і політичної еліти України, США, Німеччини, Франції, Монако, Китаю, Швейцарії, Ізраїлю, Росії, а також колекції Kolodzei Art Foundation (Нью-Йорк), Музею Сучасного Мистецтва України (Київ).

Ілюстрації: пресслужба «Коло»

Андрій Аксютов – український художник, який заснував унікальну техніку скульптурного живопису олією на полотні. Це особлива викладання олійної фарби у вигляді об’ємного плетіння та дуже тонка робота пензлем. Натхненний українською природою Андрій створює абстрактно-інтер’єрні та класично-композиційні пейзажі, що переносять глядачів у теплі літні ранки або перші дні прохолодної зими. Його картини виставляються у Києві, Абу-Дабі та навіть Катарі.

Ілюстрації: пресслужба «Коло»

Олександр Онищенко – чеський художник українського походження. Новатор, який завжди виражав свій внутрішній супротив, нерідко йшов наперекір із соціально-культурним життям 80-90-х років і сучасності. Він заперечував постулати класичних шкіл та завжди був у пошуку особливих підходів. У цих підходах він знайшов глибину «Чорного Полотна», а «Чорне полотно» стало новою релігією.

Ілюстрації: пресслужба «Коло»

×

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або