All Retail
Опубліковано

На Вінниччині зʼявиться перший промисловий виробник пива

Теги:
пиво
Фото:
УНН

«Вінницька харчова фабрика» готує до запуску лінію з виготовлення живого пива.

Це перше виробництво в межах області.

Пиво варитимуть на обладнанні угорської компанії ZIP Technologies, технолог якої контролюватиме процеси на початкових етапах, пише Vinbazar.com.

«Завдяки власним коштам і кредитним ресурсам ми побудували новий цех по виготовленню пива. На сьогодні вже отримали ліцензію на оптовий продаж. З 1 серпня пропонуватиметься «живе пиво» жителям через роздрібні магазини і місцеві харчування. У Вінницькій області власного виробника до цього не було, а подібну продукцію завозили з інших регіонів. Для того, щоб утримувати колектив, зважилися на розширення асортименту та пошуку нового ринку збуту", — розповіла директор підприємства Любов Семенюк.

Лінія з виробництва вінницького пива повністю автоматизована і контролюється одним оператором. В місяць будуть виробляти до 80 т напою, але з часом обсяги планують збільшити. Поблизу заводу також відкриють фірмовий магазин.

До випуску готують 4 види пива під торговою маркою «Barley & Hops» : преміум світле «Вінницьке» ; світле «Блонд-ель «Вінницький» ; пшеничне світле «Вайсбір» ; напівтемне "Віденське".

На підприємстві зазначають, що напій цілком натуральний і його термін придатності складе до 10 діб.

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або