All Retail
Опубліковано

Виручка торгових центрів і аутлетів вперше досягла докризового рівня

Теги:
новини ТРЦ
Фото:
minfin.com.ua

Американська компанія Simon Property Group, найбільший власник торгових центрів на світовому ринку, повідомила, що продажі всіх обʼєктів нерухомості вперше досягли докризового рівня в червні за останній звітний період.

Генеральний директор Simon Property Девід Саймон повідомив про збільшення продажів торгових центрів і аутлетів на 80% в порівнянні з червнем 2020 року. У деяких штатах продажі вже перевищили докризовий рівень 2019 року.

Simon Property очікує, що відновлення ринку спонукає рітейлерів укладати нові договори оренди. У минулому році значна частина торговельних площ в торгових центрах США спорожніла через банкрутства і програми оптимізації роздрібного бізнесу.

Станом на 30 червня 2021 року торговельні центри, що знаходяться під управлінням, були заповнені в середньому на 91,8% торгових площ. Для порівняння, два роки тому цей показник становив 94,4 відсотка.

З початку року вартість акцій Simon Property зросла майже вдвічі, і сьогодні основний власник торгових центрів оцінюється в 41,5 мільярда доларів. Компанія заявила, що не вимагатиме від клієнтів свідоцтва про вакцинації, але продовжить заохочувати використання державної програми.

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або