All Retail
Опубліковано

JYSK відкриє перший в Україні магазин в новому форматі XL

Теги:
JYSK
Фото:
RAU

На початку вересня в ТЦ Новий континент відкриється пʼятий в Дніпрі магазин мережі JYSK в новому форматі XL.

Міжнародна роздрібна мережа, яка пропонує повний асортимент товарів для дому. Її перший магазин був відкритий в 1979 році в Данії Ларсом Ларсеном, власником JYSK. В Україні бренд JYSK представлений з 2004 року.

За інформацією прес-служби компанії, новий магазин розташується на площі в 1780 кв. м, що на 550 квадратних метрів більше звичайного магазину JYSK. Тому в цій торговій точці буде значно більший асортимент, особливо меблів для дому, саду або тераси.

«Ми прагнемо розширювати і вдосконалювати свою мережу по всій території України, тому одним з етапів було відкриття магазину з більшою площею. Тут також будуть представлені ті товари, які до цього моменту пропонувалося купувати в Україні тільки онлайн», — розповів виконавчий директор компанії JYSK в Україні Євген Іваниця.

Нагадаємо, що в липні компанія JYSK підписала договір з брокерами NAI Ukraine про відкриття нового магазину в ТРЦ Blockbuster Mall. Це буде 89-й за рахунком магазин в мережі з площею 1460 квадратних метрів, реалізований у форматі 3.0.

Сучасний формат 3.0 поєднує в собі широкий асортимент, більше світла і простору в магазинах. Також будуть створені виставкові зони у вигляді готових інтерʼєрних куточків квартири. Компанія планує відкривати нові магазини в цьому форматі.

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або