All Retail
Опубліковано

Carrefour в поточному році відкрив 52 магазина в Польщі

Теги:
Carrefour
AR ексклюзив
Фото:
vsesv.com

Carrefour Poland нарощує свою присутність на ринку товарів повсякденного попиту: група оголосила, що в цьому році вона відкрила 52 нових магазина.

Нові магазини включають 36 цілодобових магазинів і міні-маркетів Carrefour Express, вісім АЗС і вісім торгових точок під брендом Globi.

Рітейлер відкрив нові філії у великих містах, таких як Варшава, Краків і Вроцлав, а також в невеликих містах, включаючи Венгожево, Красник, Свеце, Любонь і Закопане.

У той час як формат Carrefour Express включає від 3 000 до 7 000 найменувань товарів, в тому числі 1000 товарів під власною торговою маркою Carrefour, формат Globi в основному орієнтований на жителів невеликих міст і сільських районів з меншим асортиментом.

В даний час Carrefour управляє 700 магазинами товарів повсякденного попиту по всій Польщі, більшість з яких є франчайзинговими, що діють у співпраці з місцевими підприємцями.

В цілому Carrefour управляє 900 торговими точками в Польщі в шести форматах; гіпермаркети, супермаркети, оптові та дисконтні магазини, місцеві і спеціалізовані магазини, а також інтернет-магазин. Йому також належить мережа з 20 торгових центрів по всій країні і 40 автозаправних станцій.

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або