All Retail
Опубліковано

У Хмельницькому відкрився McDonald’s

Лінія МакДрайву, ігровий майданчик для дітей, 100 робочих місць для хмельничан: McDonald’s у Хмельницькому обіцяє високотехнологічний сервіс і підтримку місцевих виробників.

У Хмельницьку відкрився перший ресторан McDonald’s за адресою: вул. Старокостянтинівське шосе, 6-А. Відкриття першого закладу в місті відповідає стратегії посилення присутності компанії в регіонах, яку McDonald’s оголосив на початку року.

Новий одноповерховий заклад площею понад 450 кв. метрів вмістив 114 гостьових місць у залі та 170 на літній терасі. Також ресторан обладнаний сервісом McDrive та McDelivery (доставка запрацює з 30 серпня). На терасі є ігровий дитячий майданчик для найменших гостей, аби дорослі та діти змогли насолодитися приємними моментами задоволення смаком і весело провести час разом. Ресторан облаштований п’ятьма терміналами самообслуговування. Для зручності відвідувачів касова зона розділена на дві частини — для замовлення та видачі, а працівники сервісу можуть принести замовлення за столик. Також в залі працюють експерти з гостинності, задача яких створити комфортну атмосферу та потурбуватися про потреби клієнтів.

«Я вітаю усіх хмельничан з цією довгоочікуваною подією. Сьогодні компанія налічує 102 ресторани в Україні і я впевнений, що ресторан у Хмельницькому буде найсучасніший, найстильніший і найкласніший і насправді буде місцем для приємного проведення часу для величезної кількості хмельничан. Для нас це теж надзвичайно важлива подія, бо для міста це імідж, це позитивний виклик, тому що МакДональдз – це вже світовий рівень і це показує, що місто виходить на цей рівень. Для нас це прагматично і вигідно, тому що це додаткові 120 робочих місць, а відповідно, і  податки, сплачені у місцевий бюджет. І це те, чого насправді чекали хмельничани, аже це буде нове хороше, позитивне місце для усіх наших мешканців. Тому вітаю хмельничан і вітаю МакДональдз з тим, що він нарешті у Хмельницькому!» - зазначив мер міста Сергій Семчишин на пресбрифінгу з нагоди відкриття закладу.

Відкриваючи ресторан в Хмельницькому, компанія інвестує у розвиток місцевої громади, налагодження співпраці з локальними постачальниками та формування системи кругової роботи з відходами через пошук партнерів в регіоні. Наступні відкриття закладів McDonald’s заплановані в Луцьку та Білій Церкві.

×

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або