All Retail
Опубліковано

«Файно маркет» зіткнувся з неприємностями після виходу на Черкащину. При цьому рітейлер продовжить інвестувати в новий регіон

На початку липня All Retail вже інформував про те, що кіровоградський рітейлер «Файно маркет» почав освоєння нового для себе черкаського регіону, взявши в своє управління магазини місцевої мережі «Абсолют». Однак, початок розвитку на нових територіях ознаменувався для рітейлера сумними подіями, характеристику яким тепер доведеться давати правоохоронним органам.

Як повідомили нашому виданню в прес-службі компанії «Вересень плюс» (управляє мережею «Файно маркет»), низка неприємностей почалася з того, як в Черкасах невідомі особи облили фарбою два автомобілі, що належать власникам приміщень, де раніше працювали магазини «Абсолют» (а сьогодні функціонують «Файно маркети» ) Ярославу Попудрібко і його дружині Вікторії.

17 серпня ввечері в недавно відкритому в Черкасах магазині «Файно маркет» по вул. Симиренківській невідомий чоловік кинув на підлогу торгового залу димову шашку і зник. На місце події прибули співробітники поліції, які вилучили паперовий тубус. На щастя, постраждалих не виявилося. Відповідні відомості про подію було внесено до Єдиного реєстру.

На цьому неприємності для кіровоградського рітейлера не закінчилися. 27 серпня близько 1:05 ночі на гарячу лінію місцевого відділу поліції надійшов виклик про те, що в прибудові того самого магазину «Файно маркет» по вул. Симиренківській в Черкасах виникла пожежа. Прибулі на місце оперативники визначили, що до пожежі призвела кинута пляшка з горючою сумішшю. На щастя, приблизно через півгодини пожежа була ліквідована.

У компанії «Вересень плюс» розглядають різні версії, які могли стати причиною подібних інцидентів. При цьому, допускається і версія, що це можуть бути діяння конкурентів з числа інших торгових операторів.

У звʼязку з цим, сьогодні рітейлер спільно з правоохоронними органами проводить заходи щодо посилення безпеки нових і вже існуючих торгових обʼєктів. Всі приміщення, в яких розташовані магазини, а також обладнання та товарні залишки були застраховані в провідних страхових компаніях України.

Як повідомили All Retail в прес-службі «Вересень плюс», компанія не планує відмовлятися від своїх планів щодо подальшого розвитку в Черкаській області. Зокрема, до кінця 2021 року рітейлер планує відкрити 23 нових магазина в цьому регіоні. Заявлена сума інвестицій в Черкаську область в найближчі три роки — близько 500 млн грн і створення понад 1200 робочих місць.

×

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або