All Retail
Опубліковано

Walmart найме 20 000 працівників ланцюжка поставок напередодні свят

Теги:
Walmart
Фото:
https://retail-life.ru

У середу Walmart заявив, що планує найняти 20 000 співробітників у своєму підрозділі ланцюжка поставок напередодні напруженого курортного сезону, оскільки найбільший в світі роздрібний торговець зіткнувся з нестачею логістики і робочої сили.

Як повідомив рітейлер, посади, що представляють собою поєднання неповної та повної зайнятості, від вантажників до водіїв ліфтів, будуть пропонуватися в 250 розподільчих центрах Walmart і Samʼs Club, центрах виконання замовлень і транспортних офісах.

Брак робочої сили по всій країні через пандемію COVID-19 спонукав рітейлерів підвищити заробітну плату в цьому році, і багато хто побоюється, що у них не буде достатньо робочих в магазинах і на складах під час сезону святкових покупок.

У середу Walmart повідомив, що середня заробітна плата співробітників ланцюжка поставок, яких він планує найняти, складе 20,37 доларів на годину. На початку цього року рітейлер підвищив середню заробітну плату для погодинних робітників в США як мінімум до 15,25 долара за годину.

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або