All Retail
Опубліковано

Amazon відкриває 8 нових логістичних центрів в Німеччині

Amazon хоче і далі розширюватися в Німеччині і планує побудувати вісім нових логістичних центрів в першій половині 2022 року.

Лідируючий e-commerce рітейлер світу. Оборот компанії склав 386 млрд. доларів в 2020 р

Це створить 3000 додаткових постійних робочих місць в Amazon Germany. Розширення необхідно для задоволення купівельного попиту і розширення асортименту продукції.

Нові логістичні центри планується розмістити в Думмерсторфі, Ердінзі, Фрідріхсдорфі, Хельмштедті, Хоф/Гаттендорф, Ной-Ульмі, Вайтерштадті і Вендені. Це будуть центри логістики, сортування і розподілу. За кілька місяців до введення будинків в експлуатацію Amazon заповнить вакансії в сферах логістики та доставки, найму, технологій, людських ресурсів, охорони здоровʼя, безпеки та інформаційних технологій.

"Тільки за останні 12 місяців ми створили більше 3000 постійних робочих місць в сфері логістики в Німеччині. Тепер в наступному році буде додано ще понад 3000 осіб. Ці робочі місця підтримують спільноти будь-якого розміру, від великих міст, таких як Хоф/Гаттендорф, до невеликих міст, таких як Думмерсторф.

Як компанія, ми постійно працюємо над вдосконаленням, ми чуємо, що рухає нашими співробітниками, і прагнемо бути кращим роботодавцем в світі ", — говорить Стефано Перего, віце-президент по роботі з клієнтами в Європі.

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або