All Retail
Опубліковано

Marks&Spencer готується закрити магазини у Франції

Теги:
Marks&Spencer
Фото:
wikipedia.org

Рітейлер підраховує збитки через затримки з доставкою товарів через кордон — товари повертаються на британські склади зіпсованими.

Міжнародний рітейлер Marks & Spencer розглядає можливість закриття роздрібних магазинів у Франції. Компанія розчарована роботою своїх торгових точок, які спорожніли через жорсткі обмеження, що обмежують можливості транскордонної торгівлі в Європі.

Очікується, що компанія може незабаром оголосити про закриття магазинів по всій Франції і скоротити продажі продуктів харчування в супермаркетах. Рітейлер рахує збитки через тривалі затримки товарів на кордоні — в результаті товари були повернуті на британські склади зіпсованими.

Marks & Spencer в даний час веде переговори зі своїми франчайзинговими партнерами у Франції з приводу затримок вантажівок. Компанія, яка повернулася на ринок майже десять років тому, знову перебуває під серйозним тиском.

Остаточне рішення про ступінь згортання бізнесу буде залежати від умов, на яких роздрібний торговець погоджується продовжувати співпрацю у Франції. Раніше компанія була змушена скоротити асортимент свіжих продуктів в своїх супермаркетах, замінивши їх продуктами зі збільшеним терміном зберігання.

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або