All Retail
Опубліковано

Glovo розширюється за рахунок нових придбань в Іспанії і Португалії

Теги:
Glovo
AR ексклюзив
Фото:
Wiadomosci Handlowe

Glovo, один з провідних світових гравців у сфері доставки товарів, оголосив сьогодні про досягнення угоди про придбання компаній з доставки продуктів Lola Market і Mercadão.

Фінансові подробиці цих придбань не розголошуються, але, оскільки Glovo привернула 450 мільйонів євро в рамках раунду фінансування серії F на початку цього року, у компанії, безумовно, досить коштів, щоб зробити більше таких придбань в найближчому майбутньому.

Сервіс доставки, що дозволяє придбати, доставити, передати будь-який предмет або продукт в межах вашого міста. В Україні сервіс Glovo почав роботу в жовтні 2018 і вже представлений в 33 містах.

І Lola Market, і Mercadão — це платформи доставки за запитом, які зʼєднують супермаркети, традиційні ринки і місцеві незалежні магазини з покупцями. Lola Market працює в Іспанії, а Mercadão фокусується на Португалії, проте дві компанії мають портфель з більш ніж 30 партнерів в двох країнах.

Придбання Lola Market і Mercadão доповнює стратегію зростання Glovo і ще більше зміцнює її підрозділ Q-Commerce після недавнього придбання бізнесу Delivery Hero в Східній Європі і його партнерства на 100 мільйонів євро зі швейцарською фірмою з нерухомості Stoneweg.

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або