All Retail
Опубліковано

Терра Фуд почала випуск крафтових сирів

Теги:
сир
Фото:
agroportal.ua

Компанія «Терра Фуд» запустила виробництво відразу двох видів сирів, які виробляються за італійською технологією — моцарелла і буррата ТМ Premialle.

Як говориться в повідомленні компанії, унікальність новинок для українського ринку полягає в тому, що це малосерійний випуск продукту національним виробником, з використанням ручної праці, як в кращих крафтових сироварнях Італії.

Моцарелла і буррата виробляються на Білоцерківському молочному комбінаті. Для виготовлення продуктів на заводі був запущений спеціальний цех молочних делікатесів. Його виробничі потужності розраховані на те, щоб забезпечити українців справжніми італійськими моцарелою і буррата виключно високої якості. Новинки виготовляються з ретельно відібраного молока класу «екстра». На сьогодні ці два продукти вже представлені в обраних мережевих супермаркетах в упаковці «стакан», вагою 125 г.

"Терра Фуд" йде попереду ринку, пропонуючи українським споживачам не тільки те, що вони очікують, але і продукти, які перевершують очікування. До таких можна сміливо віднести наш ексклюзивний лонч справжніх італійських моцарели і буррата, — коментує випуск новинок генеральний директор «Терра Фуд» Фортунато Гуадалупе. — Це крафтова концепція, яку впроваджує національний виробник, який гарантує якість і безпеку продукції, що випускається. Наша мета — відкрити українцям справжній смак італійських моцарели і буррата у всіх його півтонах ".

Уточнюється, що італійська рецептура, постійний контроль якості, за який відповідає італієць Роберто Пʼяцца, інженер з впровадження нової техніки і технологій, рекомендації з приготування італійських страв на упаковці — все це створює унікальну історію і просуває гастрономічну культуру Італії в Україні.

«У найближчих планах «Терра Фуд» - розширення лінійки сирних делікатесів", — йдеться в повідомленні компанії

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або