All Retail
Опубліковано

МХП інвестував €4,5 млн в нові виробничі майданчики в Сербії

Теги:
МХП
курятина
Фото:
agroportal.ua

Європейський підрозділ агрохолдингу МХП — Perutnina Ptuj — побудував сім нових майданчиків для вирощування бройлерів в Бачка-Топола, Сербія.

Про це повідомили в прес-службі МХП.

Наголошується, що нові майданчики були побудовані з метою комплексного управління виробничим ланцюгом «від поля до столу». У будівництво комплексу було інвестовано понад € 4,5 млн, а початок експлуатації дозволить створити 30 нових робочих місць. Обʼєкти побудовані відповідно до строгих міжнародних будівельних, екологічних стандартів і сучасних технологій, які забезпечують ефективне, безпечне і гуманне розведення птиці. Потужність першого етапу — 2 млн бройлерів на рік.

Повідомляється також, що Сербія — найбільший ринок Perutnina Ptuj на Балканах, тому було прийнято рішення інвестувати у власну виробничу інфраструктуру в Сербії, щоб отримати важливу конкурентну перевагу і управляти всім циклом виробництва для стабільних поставок клієнтам.

"Відкриття семи нових майданчиків з вирощування птиці — це тільки початок інвестиційного циклу. Наступний крок — відкриття додаткових потужностей для розвитку сільськогосподарських потужностей на території Бачка-Топола", — уточнили в МХП.

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або