All Retail
Опубліковано

«Нова Пошта» додатково набирає 2500 співробітників по всій Україні на постійній основі

Теги:
Нова Пошта
Фото:
Новое Время

Група компаній "Нова Пошта" готується до високого сезону і додатково набирає 2500 співробітників на посади операторів відділень, курʼєрів і вантажників на сортувальні термінали.

Як наголошується в повідомленні компанії в середу, «Нова Пошта» пропонує всім новим співробітникам довгострокове співробітництво.

«Це не сезонна робота, всі співробітники будуть оформлені в штат і залишаються працювати з нами на постійній основі. Кожен працівник «Нової пошти" має офіційне працевлаштування, стабільну зарплату і безкоштовну медичну страховку. Для співробітників сортувальних терміналів у нас передбачений трансфер, безкоштовні обіди і проживання", — цитується в повідомленні HRD «Нова Пошта» Ніна Масюк.

Як відзначають в компанії, для HRD «Нова Пошта» високий сезон починається вже в жовтні і триває до Нового року. Саме на цей період припадає велика кількість покупок з українських інтернет-магазинів і з-за кордону.

«За нашими даними, обсяги поставок ростуть на 30-50% в порівнянні з літніми місяцями. Адже це час акційних пропозицій «Чорної пʼятниці», закупівлі подарунків для близьких і рідних до новорічно-різдвяних свят«, — відзначають в «Новій Пошті».

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або