All Retail
Опубліковано

Walmart найме 150 000 співробітників магазинів у США напередодні свят

Теги:
Walmart
AR ексклюзив
Фото:
https://retail-life.ru

Walmart Inc заявила в середу, що планує найняти близько 150 000 нових співробітників магазинів у США, більшість з яких будуть працювати на постійній основі і на повну ставку, в рамках підготовки до напруженого святкового сезону.

Рітейлер з США також заявив, що запропонує додаткові години багатьом своїм працівникам магазинів протягом цього періоду, через кілька днів після того, як конкурент Target Corp також заявила, що надасть більше робочих годин своїм роздрібним співробітникам на тлі браку робочої сили в країні.

Роздрібні торговці пропонують підвищення заробітної плати та інші стимули для утримання співробітників, щоб у них було достатньо робочих під час сезону святкових покупок, який починається на наступний день після Дня подяки і продовжується до початку січня.

В цьому році Walmart здійснив три підвищення заробітної плати, при цьому середня погодинна оплата в США тепер становить 16,40 долара.

Walmart раніше оголошував, що найме 20 000 співробітників в своїх обʼєктах ланцюжка поставок на постійні посади, оскільки люди все частіше стали використовувати самовивіз під час пандемії COVID-19.

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або