All Retail
Опубліковано

Сервіс доставки Zakaz підключає в Узбекистані мережу Carrefour

Теги:
Zakaz.ua
Фото:
All Retail

Для зручності клієнтів сервіс доставки продуктів Zakaz в Узбекистані підключив ще одного партнера — міжнародну мережу Carrefour.

Найбільший в Україні сервіс доставки з продовольчих магазинів. Також працює на ринках Молдови та Узбекистану.

Компанія Carrefour належить до числа найбільших світових ритейлерів в продуктовій категорії. Зараз мережа активно виходить на ринки, які стрімко розвиваються. Саме в Узбекистані останнім часом дуже динамічно відкриваються сучасні торгові формати, надаючи унікальні можливості для іноземних компаній. Є всі передумови вважати, що Узбекистан протягом найближчих 10 років перетвориться у великого регіонального гравця.

«Зараз сервіс доставки zakaz.uz доступний тільки жителям Ташкента, але ми розглядаємо й інші міста для розвитку нашого бізнесу в Узбекистані. В останні роки чисельність населення Узбекистану збільшується в середньому на 40 000 чоловік за рік. А середній вік місцевого жителя Ташкента становить 32,5 роки, що є найбільш цікавою для сфери рітейлу аудиторією», — розповідає Андрій Курський, СЕО компанії Zakaz.

Нагадаємо, що компанія Zakaz розпочала свою роботу в Узбекистані в 2020 році, коли запустила сервіс доставки продуктів з торгової мережі Makro. Тепер же замовляти доставку продуктів в Узбекистані можна з двох мереж - Makro і Carrefour https://zakaz.uz/ru/

Всі процеси вже налагоджені, так як сервіс доставки Zakaz має досвід більше 10 років успішної роботи на українському ринку. Замовлення з продуктами збирають професійні збирачі, які ретельно відбирають і перевіряють кожен товар, термін придатності і цілісність його упаковки. За збереження продуктів також можна не переживати: їх доставляють в спеціальних термоящиках, які забезпечують необхідний температурний режим.

Підключивши ще одного партнера, сервіс доставки продуктів Zakaz закріпив свої позиції на ринку e-grocery в Узбекистані. У планах компанії розширювати покриття і підключати до сервісу доставки нові міста.

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або