All Retail
Опубліковано

Запорізький ТРЦ Khortitsa Mall буде відкритий в 2024 р

Теги:
новини ТРЦ
Фото:
RAU

Орендна площа ТРЦ складе 69 тис. кв м.

Про це RAU розповів операційний директор Budhouse Group Максим Гаврюшин.

«Загальна площа-91 000 кв. м. Орендна площа — 69 000 кв. м. Склад орендарів буде дуже схожим на ТРЦ Nikolsky. Звичайно, будуть і нові орендарі, оскільки в Запоріжжі обʼєкт крупніший, ніж у Харкові.

Під розважальну складову відведено приблизно 15 000 кв. м. Це великий 9-зальний кінотеатр Multiplex, дитячий розважальний центр Smile Park площею 5000 кв. м, боулінг-клуб Lucky Strike, public space площею 2000 кв. м для проведення громадських заходів. Фуд-корт буде складатися з 5-6 кухонь і 3-4 ресторанів.

Відкриють ТРЦ в 2024 році. Ми закладаємо 2,5 роки на реалізацію такого великого проекту в Україні.

Запоріжжя залишається одним з найбільш недооцінених міст України в плані насиченості торговельними центрами. Насиченість становить до 100 кв. м на 1000 жителів, і це дуже мало, враховуючи середній показник по обласним центрам в Україні — 275 кв. м, а в Києві — 600 кв. м.

Орендарі будуть все ті ж, що і в Nikolsky — Сільпо, Фокстрот, New Yorker, група LPP, LC Waikiki, група MTI, MD Group, Argo, міжнародні оператори, яких традиційно поки не можна називати, і багато інших» - зазначив Максим Гаврюшин.

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або