All Retail
Опубліковано

Mere поки так і не зʼявилася на ринку Франції, незважаючи на гучні заяви

Теги:
MERE
AR ексклюзив
Фото:
Wiadomosci Handlowe

Російський дискаунтер раніше оголошував про заплановане відкриття 3 дискаунтерів на початку жовтня.

У Франції, як і в Бельгії, російському хард-дискаунтеру Mere поки не вдалося реалізувати свої амбіції. Французькі ЗМІ повідомляють, що мережа ще не зробила жодного відчутного кроку до відкриття своїх магазинів.

Тільки минулого місяця Mere оголосила про плани виходу на французький ринок, що здавалося цілком конкретним: три заклади повинні були відкритися вже в жовтні. Пізніше у всіх великих містах Франції, за заявою Mere, зʼявляться магазини.

Однак тепер зʼясовується, що Mere не вдається втілити свої слова в життя. Газета Le Parisien зазначила, що Mere ще не подав необхідних заявок, щоб магазини стали реальністю, ні в одному з муніципалітетів. Іншими словами, перші відкриття відбудуться не раніше кінця року, можливо, навіть не раніше 2022 року, оскільки процес отримання необхідних дозволів може легко зайняти два місяці. Опитування, проведене в тій же газеті, показує, що ні в одному з перерахованих муніципалітетів представник Mere не зʼявлявся, щоб запустити процес.

Це чимось нагадує бельгійську ситуацію: коли на початку цього року було оголошено, що Mere відкриє свою першу філію в Опвейке, недалеко від Брюсселя, швидко стало очевидно, що місцева влада ще не отримала жодної заявки.

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або