All Retail
Опубліковано

Amazon планує найняти 150 тис. тимчасових співробітників у США напередодні свят

Теги:
Amazon

Найбільший в світі інтернет-рітейлер Amazon.com Inc. планує найняти 150 тис. сезонних працівників у США, маючи намір збільшити кількість персоналу з наближенням святкового сезону.

Найбільший e-commerce рітейлер світу. Оборот компанії склав 386 млрд. доларів в 2020 р

Після підвищення початкової зарплатної ставки раніше в поточному році її середній розмір становить $18 на годину, говориться в повідомленні компанії. Сезонні працівники також зможуть претендувати на ряд бонусів.

У вересні компанія повідомила про плани збільшити штат постійних співробітників на 125 тис., також компанія найме ще 40 тис. фахівців в технологічній сфері та офісних працівників.

Станом на липень кількість співробітників компанії в США становила 950 тис., по всьому світу число постійних співробітників Amazon досягало 1,3 млн, пише The Wall Street Journal. У торішній святковий сезон компанія залучила 100 тис. сезонних працівників.

Компанії в сфері електронної торгівлі поспішають набрати додатковий персонал з наближенням сезону передсвяткового шопінгу, проте в останні місяці деякі представники галузі стикаються з труднощами при підборі співробітників.

Сезонні вакансії Amazon розміщені в 20 штатах, включаючи Нью-Йорк, Техас і Вірджинію. У Каліфорнії компанія відкрила 23 тис. вакансій, в Арізоні — 6,2 тис., в Іллінойсі — 4,5 тис., йдеться в повідомленні Amazon.

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або