All Retail
Опубліковано

AliExpress буде швидше доставляти товари в Європу

Теги:
Alibaba Group

Китайська торгова площадка AliExpress оголосила про запуск нового логістичного рішення. Це дозволяє компанії пропонувати 10-денну гарантію доставки, що значно прискорює доставку в Європу.

Очікується, що нова оптимізована мережа поліпшить транскордонну екосистему AliExpress.

Дочірня компанія Alibaba Group, що працює з клієнтами, є дуже популярною платформою для онлайн-покупок з Китаю. Вона відома низькими цінами і тривалими термінами доставки.

AliExpress хоче зміцнити позиції за кордоном

Модернізація включає нові внутрішні склади відбору в Китаї, автоматизовані сортувальні центри, зарубіжні склади, збільшення кількості щотижневих чартерних рейсів. Ці оновлення скоротять час доставки, необхідний для поставок з Китаю закордонним клієнтам.

У 2020 році AliExpress значно зріс на зарубіжних ринках, таких як Іспанія та Франція.

Завдяки партнерству з Cainiao в Китаї було створено пʼять складів для відбору, де продавці можуть попередньо закупити свою продукцію. Це скорочує час доставки, а також відкриває девʼять нових центрів автоматичного сортування і в середньому 80 чартерних рейсів щотижня.

Тепер AliExpress може запропонувати доставку протягом 10 робочих днів для окремих міжнародних замовлень, зроблених в Іспанії і Франції, 12 робочих днів для Бразилії та 5 робочих днів для Південної Кореї.

AliExpress і Cainiao також створили зарубіжні склади для підвищення ефективності та пропускної спроможності транскордонних логістичних мереж. Використовуючи ці склади, доставка в Іспанію та Францію здійснюється за три дні. Для решти Європи доставка займе сім днів.

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або