All Retail
Опубліковано

У компанії Mars розповіли, як працюють в умовах кризи в галузі

Відсутність виробничих потужностей в Україні та імпорт в країну своїх кондитерських виробів дозволяє корпорації Mars успішно вести свою господарську діяльність в умовах кризи в галузі, викликаної зростанням цін на сировину та енергоресурси, повідомила фінансовий директор ТОВ "Марс Україна" Світлана Грухаль.

«В області кондитерських виробів у нас все під контролем. Ми імпортуємо продукцію, а це дає можливість розподіляти сировинну базу і ресурси з виробництва в декількох країнах і таким чином компенсувати (кризові явища)», — пояснила вона агентству «Інтерфакс-Україна» в кулуарах «Форуму фінансових директорів України» в середу.

За її даними, ключовим трендом в галузі є зростання попиту в Україні та сусідніх країнах, в найбільшою мірою виражений в сегменті шоколаду і жувальної гумки. Грухаль уточнила, що для задоволення цього попиту необхідно нарощувати виробництво кондитерської продукції в регіоні, чому перешкоджає зростання цін на сировину, його недолік, а також недолік трудових ресурсів.

«Якщо говорити про оцінку розвитку кондитерської продукції саме для корпорації «Марс», то у нас все під контролем, і ми сподіваємося успішно закрити цей рік", — підсумувала фіндиректор компанії.

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або