All Retail
Опубліковано

Напередодні Різдва в Європі може бути дефіцит волоських горіхів

Теги:
горіхи
Фото:
https://naukatv.ru

Вже близько трьох тижнів у Каліфорнії (США), найбільшому у світі регіоні вирощування волоських горіхів після Китаю, займаються збиранням урожаю. Але тільки після того, як волоські горіхи будуть висушені та оброблені, вони вирушать до Європи.

А за часів коронавірусу доставка особливо утруднена, каже Йєнс Борхерт, співкеруючий директор Palm Nuts & More Ltd & Co. Компанія, що базується в Бухгольці, представляє серед іншого каліфорнійську Mariani Nut Company на ринку Німеччини. Про це пише EastFruit з посиланням на FreshPlaza.

За його словами, через складніші обставини з погляду логістики та морських перевезень слід очікувати затримок і вузьких місць. «Починаючи з грудня, каліфорнійська продукція традиційно надходить на європейський ринок, але цього року не можна виключати нестачу товарів на Різдво».

Йєнс Борхерт зазначає, що ринок волоських горіхів у шкаралупі має тенденцію до скорочення на користь ядер волоських горіхів.

«Крім того, нестача води не тільки в Каліфорнії, а й в інших місцях, як і раніше, залишається гострою проблемою в горіховій промисловості. Ця всеосяжна тенденція збережеться і в наступні роки», — каже фахівець.

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або