All Retail
Опубліковано

Apple продала рекордну кількість MacBook

Теги:
Apple

Згідно зі звітом аналітичного агентства Strategy Analytics, ринок ноутбуків у третьому кварталі 2021 року зріс на 8% (порівняно з аналогічним кварталом 2020 року).

Незважаючи на нестачу компонентів і труднощі з поставками, продажі вдалося збільшити, як повідомляється у звіті, за рахунок знижок на моделі преміум-класу: MacBook Air та ігрові ноутбуки.

За оцінкою Strategy Analytics, Apple встановила рекорд квартального продажу MacBook завдяки знижкам на модель Air. У третьому кварталі 2021 року продано 6,5 млн MacBook — на 10 відсотків більше, ніж торік.

На світовому ринку ноутбуків вже четвертий квартал поспіль лідирує Lenovo. Постачання її ноутбуків склали 15,3 млн штук у третьому кварталі 2021 року — на 5% більше у порівнянні з 14,5 млн (торік).

Третій квартал 2021 виявився успішним також для Dell. Постачання ноутбуків цієї компанії збільшилися до 12,2 млн пристроїв, а це на 50% більше у порівнянні з аналогічним періодом минулого року. Dell займає третю позицію в рейтингу з часткою ринку 18,2% (зростання склало 5,1%).

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або