All Retail
Опубліковано

«Ти зірка, коли допомагаєш» — мережа АТБ знову проводить благодійну акцію «Мене це стосується! А тебе?»

Теги:
АТБ

Другий рік поспіль Всеукраїнський благодійний фонд АТБ за участі компанії «АТБ-маркет» долучаються до допомоги онкохворим дітям та проводять благодійну акцію «Мене це стосується! А тебе?»

Купуючи спеціальні благодійні товари та товари партнерів в магазинах мережі «АТБ», українці допомагають зібрати кошти на допомогу онкохворим дітям – підопічним фонду «Таблеточки».

Щороку в Україні рак діагностують у 1000 дітей. Одужує лише 50-60%. В європейських країнах рівень виживаності понад 80%. Аби змінити українську статистику і забезпечити вчасне якісне лікування, щоб якомога більше цих дітей перемагало, необхідно об’єднати зусилля всієї країни.

 «Ти зірка, коли допомагаєш дітям» – так звучить слоган наймасштабнішої благодійної акції цієї осені. Не обов’язково бути зіркою, меценатом чи відомою людиною, щоб допомагати. Легко можна стати в ряд з такими людьми навіть роблячи повсякденні справи. Наприклад, купуючи продукти у супермаркеті.

«Якісна та результативна благодійність, на нашу переконливу думку, може бути тільки системною. Саме тому, вже другий рік поспіль ми об’єднуємось з фондом «Таблеточки» для реалізації найважливішої місії допомоги онкохворим дітям. Цього разу ще масштабніше, ще амбітніше, з долученням найширшого кола партнерів та однодумців. Як свідчать результати торішньої акції, тільки згуртувавшись, тільки об’єднавши зусилля ми можемо досягти максимальних результатів задля допомоги та підтримки тих, хто потребує її найгостріше. Сьогодні кожен з нас може стати зіркою, просто допомагаючи дітям» зазначає директор Всеукраїнського благодійного фонду «АТБ» Сергій Демченко.

Участь в акції може взяти кожен: покупцям в магазинах мережі «АТБ» пропонують придбати благодійні товари: маленьку шоколадку, жувальні цукерки, желейні цукерки, вологі серветки, набір стікерів, шоколадні батончики, багаторазовий стакан для напоїв. Також є товари партнерів у залі, позначенні спеціальним цінником. Прибуток від продажу благодійних товарів за мінусом податків та 50 копійок від товарів партнерів піде на лікування онкохворих дітей – підопічних фонду «Таблеточки». 

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або