All Retail
Опубліковано

Два тижні роботи ТРЦ Respublika Park: півмільйона відвідувачів та нові орендарі

Новий ТРЦ Respublika Park лише за перші три дні відвідали 240 тисяч осіб.

За півмісяця роботи до відкритих операторів приєдналося ще близько 20 нових магазинів.

Як повідомила RAU прес-служба Respublika Park, вже першого дня, 12 листопада, один з найбільших в Україні та Європі торгово-розважальних центрів прийняв 64 000 осіб, за три дні показник відвідуваності вже досяг 240 000. Але інтерес українців до нового молу не спадає, і за підсумками першої десятиденки ця цифра зросла до 550 тисяч осіб.

«Ні, це не метро в годину пік, це ТРЦ Respublika Park: лише за десять днів нас відвідало півмільйона людей! Нам є чим пишатися, ми виконали нереальну роботу і вже зараз можемо оцінити її результати. Дякую всім, хто підтримував, і всім, хто робив свою роботу. А відвідувачам – за довіру», – поділилася враженнями генеральний директор ТРЦ Юлія Щаслива.

До кінця листопада планується відкриття 72% майданчиків (ТРЦ відчинив двері з наповнюваністю 61%). Протягом перших двох тижнів, окрім уже відкритих, розпочали свою роботу нові орендарі. Це бренди Cropp, Sinsay, Colins, Walker, Stem, Sandalini, Pandora, TOUS, Under Armour, Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Gant, Lacoste, Arber, Zifferblat, Chin Chin, Марафон, Eva Beauty та інші.

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або