All Retail
Опубліковано

Друга фаза ТРЦ «Остров» в Одесі відкрилася 26 листопада 2021 року

26 листопада 2021 року відбулося офіційне відкриття другої фази торговельно-розважального центру «Остров», розташованого у самому центрі Одеси на вулиці Новощіпний ряд, 2.

Урочисте відкриття з масштабною розважальною програмою для відвідувачів відбудеться після стабілізації пандемічної ситуації та зняття карантинних обмежень.

Оксана Крашунська, директорка ТРЦ «Остров»: «У сучасному світі покупка сама по собі не є цінністю без емоцій, тому в дизайні ТРЦ акцент зроблений не тільки на магазинах орендарів, але й на внутрішній атмосфері, яка підкреслює важливість кожного відвідувача.

Також цей проєкт розкриває талант мешканців нашого міста та його особливу самобутність. Все в проєкті, від розробки архітектурної концепції, дизайну, внутрішньої інфраструктури й до будівництва, виконання ремонтних та оздоблювальних робіт, реалізовано мешканцями нашого міста. Ми впевнені, що наш підхід “think local” залучатиме одеситів та гостей міста до ТРЦ “Остров”».

Міжнародна консалтингова компанія Cushman & Wakefield, ексклюзивний агент з набору орендарів ТРЦ «Остров», повідомляє про підписання договорів оренди з «Сільпо» (2 463 кв.м), LC Waikiki (1 611 кв.м), FLY KIDS (4 072 кв.м), «Чудо Острів» (608,5 кв.м), Librarium (637,8 кв.м), Sportmaster (1 489 кв.м), SPORTCITY (672 кв.м), New Balance (337, 8 кв.м), Colin's (292 кв.м), Rozetka (203 кв.м), Intimissimi та Calzedonia (68 кв.м та 64 кв.м відповідно), «Золотий Вік» (87 кв.м), «Аптека Гаєвського» (77,4 кв.м), OffTop (135 кв.м), JASMINE (132 кв.м), «Люксоптика»   (54 кв.м), Sunday's Coffee (79,9 кв.м).

Дмитро Дудар, старший агент департаменту агентських та консультаційних послуг у сфері торговельної нерухомості компанії Cushman & Wakefield в Україні, повідомив, що підписано договори оренди на 90% орендних площ, проте ще не всі орендарі відкрили свої магазини одночасно з офіційним відкриттям проєкту. На це вплинули карантинні обмеження, але більшість орендарів розглядають можливість відкриття до кінця 2021 року.

Також Оксана Крашунська розповіла про плани реконструкції першої черги ТРЦ «Остров». «Проєкт не стоїть на місці, нами було прийнято рішення про початок робіт з реконструкції першої фази ТРЦ “Остров”, яка буде модернізована та приведена у відповідність до сучасних вимог та стандартів міжнародних та національних торгових операторів. Таким чином, ТРЦ “Остров” стане основним центральним ТРЦ міста».

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або