All Retail
Опубліковано

«Нова Пошта» з 2022 року оновить тарифи на доставку

Теги:
Нова Пошта
Фото:
Новое Время

Компанія "Нова Пошта" з 1 січня 2022 року планує оновити тарифи на низку послуг з доставки.

Як повідомила прес-служба компанії, зокрема, планується зафіксувати на весь рік ціну на доставку документів. Вона становитиме 40 грн (у вартість буде включено фірмовий картонний конверт).

Крім того, на перший квартал 2022 року «Нова Пошта» планує продовжити тариф на доставку до поштоматів за 35 грн, до якого вже входить післяплата без комісії. З 1 квітня вартість доставки до пошти в планах компанії підвищити до 45 грн, незалежно від географічного спрямування та ваги відправлення по всій території України.

Тариф за доставку, коли покупці відразу після огляду у відділку хочуть повернути посилку з невідповідним товаром (вагою до 30 кг), з 2022 року становитиме 15 грн.

З нового року "Нова Пошта" також спрощує тарифні зони.

"З 2022 року доставка розраховуватиметься залежно від пунктів призначення, за трьома тарифними зонами: по місту та передмісті, між містами України, з/в селище міського типу або село", — пояснюється в повідомленні.

Крім цього, з 2022 року при доставці в межах міста та його передмістя НП запроваджує три тарифи за вагою посилок. Так, маленька (до 2 кг) коштуватиме 40 грн (зараз – 45 грн), велика – 80 грн (100 грн). При цьому в ціну вже входитиме комісія за оголошену вартість до 1 тис. грн., незалежно від того, куди буде доставлено посилку — до відділення або пошти.

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або