All Retail
Опубліковано

ОККО збільшила парк газових модулів

Теги:
OKKO
АЗС

За рік компанія інвестувала у розвиток своєї LPG-інфраструктури 40 мільйонів гривень, встановивши додатково 22 газові модулі. Таким чином, станом на грудень скрапленим газом можна заправитися уже на 312 АЗК мережі ОККО.

Зокрема, 4 нових газових модулі було введено в експлуатацію за четвертий квартал 2021 року. Два із них запрацювали у Донецькій області, один – у Чернівцях та ще один – у Хмельницької області.

За 5 останніх років ОККО наростила кількість газових модулів у своїй мережі у півтора раза. Адже на кінець 2016 року у мережі працювало 210 пунктів заправки скрапленим газом.

Нагадаємо також, що компанія побудувала власну газонаповнювальну станцію для зберігання скрапленого газу у Золочеві (Львівська обл.) та облаштувала дві сучасні лабораторії, щоб контролювати його якість. Завдяки цьому кожен літр скрапленого газу у мережі ОККО проходить ретельну триступеневу перевірку на відповідність чинним державним стандартам. З 2022 року у структурі компанії працюватиме й мобільна лабораторія, здатна додатково перевіряти якість автогазу безпосередньо на автозаправних комплексах.

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або