All Retail
Опубліковано

Акцент на торгові центри: мережа Аврора планує відкрити 300 нових магазинів

Теги:
Аврора
Фото:
ЛігаБізнесІнформ

Український рітейлер формату dollar-store Аврора Мультімаркет планує масштабне розширення в Україні та експансію за кордон.

Про це повідомляє консалтингова компанія Retail & Development Advisor (RDA), яка виступає брокером мережі Аврора та займається підбором оптимальних локацій для відкриття магазинів.

"Насамперед ми націлені на відкриття магазинів Аврора Мультімаркет у районних ТЦ, які готові до доповнення свого пулу орендарів новим форматом. Ведемо переговори і з регіональними ТРЦ, щоб розкрити весь потенціал мережі як додаткового міні-якоря. Крім того, спільно з колегами з команди рітейлера беремо участь у розробці та впровадженні оновлень в існуючий формат магазинів. Вже зараз бачимо предметну зацікавленість девелоперів у залученні такого орендаря. — Коментує керівник проекту в RDA Олег Клопов.

За його словами, формат dollar-store — це перспективний напрямок, який розвиватиметься в Україні наступні 5-7 років, створюючи синергію купівельних потоків у торгові центри. Дані магазини успішно займають нішу неорганізованого роздрібу та стихійних точок продажу товарів повсякденного попиту. А у форматних торгових центрах dollar-store посилюватиме tenant mix, створюючи синергетичний ефект у зонах outlet-операторів, а також залучаючи відвідувачів до сусідніх локацій.

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або