All Retail
Опубліковано

"Епіцентр" взяв кредит у $120 млн у Європейського інвестиційного банку на будівництво елеваторів

Теги:
Епіцентр

Європейський інвестиційний банк виділить групі компаній "Епіцентр К" кредит у розмірі $120 млн. для розвитку сільськогосподарської інфраструктури по Україні.

Про це повідомляє прес-служба групи компаній "Епіцентр К".

Відповідна кредитна угода терміном на 9 років була підписана 22 грудня 2021 року. Кредитні кошти у розмірі $120 млн компанія направить на будівництво елеваторних комплексів для зберігання зернових та олійних культур, а також розвитку допоміжної інфраструктури.

Залучення кредиту дозволить групі компаній «Епіцентр К» запровадити сучасні технології та процеси управління, спрямовані на розширення своєї діяльності в агробізнесі. Новозбудовані обʼєкти також створять нові робочі місця, а це не тільки позитивно вплине на розвиток та покращення соціальних умов у місцевих громадах, а й сприятиме економічному зростанню України в цілому.

Підтримуючи модернізацію сільського господарства в Україні, Європейський інвестиційний банк має на меті підвищення продовольчої безпеки та ефективності продовольчого забезпечення, ефективного використання ресурсів, збільшення продуктивності та зменшення відходів сільського господарства.

«Епіцентр К» продовжує динамічно розвиватися та інвестувати значні кошти в українську економіку. Окрім масштабування торгової мережі, ми розширюємо власні виробничі та елеваторні потужності, реалізуємо нові логістичні та інфраструктурні проекти не лише в Україні, а й на міжнародному ринку. І зараз репутація надійного фінансового партнера дозволила нам залучити додаткові фінансові ресурси для розвитку власного аграрного спрямування. Ми також сподіваємось, що цей проект стане вагомим внеском у розвиток сільськогосподарського сектору в Україні», — прокоментував угоду з Європейським інвестиційним банком генеральний директор «Епіцентр К» Петро Михайлишин.

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або