All Retail
Опубліковано

У запорізькому ТРЦ City Mall та криворізькому ТРЦ Сонячна Галерея відкриються супермаркети «Сільпо»

Теги:
новини ТРЦ
Сільпо
Фото:
citymall.ua

Вони замінять якірного орендаря FMCG-сегмента гіпермаркет Ашан, який шукає інші локації під свої обʼєкти.

Як повідомила інформагентство Інтерфакс-Україна генеральний директор компанії Arricano — власника торговельно-розважальних центрів City Mall і Сонячна галерея — Ганна Чуботіна, девелопер прийняв рішення ремоделювати свої регіональні ТРЦ щодо зменшення та оновлення формату продуктового якоря та відповідного розширення торгової галереї.

За її словами, після зменшення площі та переформатування обʼєктів супермаркети Сільпо займуть локації Ашан, що звільняються після завершення терміну дії договору оренди. Їхня приблизна площа становитиме 4500 кв. м, що дозволить розширити до 30% пропозиції торгової галереї інших товарних категоріях.

«Відкриття оновлених супермаркетів та частини торгової галереї у Запоріжжі та Кривому Розі заплановано на ІІІ квартал 2022 року, якраз перед стартом осіннього сезону. В результаті ремоделінгу ми розширимо категорії fashion, Спорт, Електроніка, Товари для дому. З більшістю брендів договори вже підписано. При цьому торгові центри продовжуватимуть працювати і приймати відвідувачів у звичному режимі з посиленою маркетинговою програмою взаємодії з покупцями з огляду на особливості весняного та літнього шопінгу», — наголосила Ганна Чуботіна.

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або