All Retail
Опубліковано

Retail Group відкрив магазин Велмарт замість Велика Кишеня, у планах ще шість

Теги:
Велика Кишеня
Фото:
RAU

Оплата товару без кас та касирів, лінії КСВ на двох поверхах, великий вибір товарів drogerie та кафе з готовою їжею — як виглядає новий двоповерховий магазин Велмарт, який розпочав роботу 4 лютого у Києві.

Як повідомила RAU прес-служба мережі, площа торгової зали становить 2000 кв. м. Велмарт відкрився після ребрендингу магазину Велика Кишеня у житловому будинку за адресою вул. Васильківська, 8. Він став 36-м магазином мережі.

Під непродовольчі товари на перший поверх двоповерхового супермаркету відвели повністю. В асортименті можна знайти канцтовари, посуд, товари для дітей, косметику, товари для дому та тварин, сезонні пропозиції.

На другому поверсі — широкий вибір продуктів українського та зарубіжного виробництва, серед яких хлібобулочні вироби, овочі, фрукти, кондитерські вироби, різноманітні напої та багато іншого. Також покупцям пропонують товари власної торгової марки №1 і фермерські продукти. Тут розташований модернізований мʼясний цех, оновлений рибний цех, кулінарія, свіжа випічка власного виробництва.

В оновленому Велмарті працює 13 кас самообслуговування та 7 лінійних кас. Причому на першому поверсі працюють виключно КСО — їх тут чотири.

У подальших планах компанії — реформат ще шести магазинів Велика Кишеня — чотирьох у Києві та по одному, розташованих у Черкасах та Сєверодонецьку Луганської області. Проте чи це вдасться реалізувати вже цього року — у компанії Retail Group не уточнюють.

×

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або