All Retail
Опубліковано

Фокстрот відновив роботу у харківському ТРЦ Nikolsky

Це другий магазин мережі електроніки, який відновлює роботу у Харкові з початку війни.

Загалом станом на 17 червня у мережі електроніки та побутової техніки функціонує 92 магазини у 52 містах країни, а також 17 точок видачі інтернет-замовлень з Foxtrot.ua.

Минуло трохи більше року з дня офіційного відкриття найбільшого за площею (загальна – 1698 м кв., торгова – 1297 м кв.) та наповненням магазину Фокстрот у «першій столиці» – у ТРЦ Nikolsky. Такий потенціал дозволив реалізувати останні на той час новації в оформленні магазину та максимально презентувати матричний асортимент.

Проте 24 лютого, через постійні загрози обстрілу, всі магазини всеукраїнського ритейлера в Харкові призупинили роботу.

«Проводити там евакуацію товару ми також не наважилися, щоб не наражати персонал на небезпеку, — розповідає Олексій Зозуля, СЕО Фокстрот. — Водночас, саме фактор тримісячного «простою» став актуальним під час ухвалення рішення про відновлення роботи у ТРЦ Nikolsky. Адже саме в цьому магазині залишився весь «довоєнний», чи не найкращий у всій нашій мережі асортимент товарів. Повну «бойову» готовність працювати продемонструвала і команда наших «героїв тилу», які з ентузіазмом взялися за підготовку до відкриття».

Зокрема, у Фокстроті ТРЦ Nikolsky представлений широкий вибір смартфонів, ноутбуків, планшетів, телевізорів, пральних машин, холодильників, кондиціонерів, бойлерів, електросамокатів, товарів з категорії дрібного побуту та ін. Працює сервіс-майстер, доступна послуга купівлі частинами від monobank та ПриватБанку, оформлення доставки, самовивезення інтернет-замовлень та надання додаткових сервісних послуг.

У компанії звертають увагу покупців, що вхід до магазину доступний лише з боку метро: ліворуч від виходу з ескалатора станції «Площа Конституції» на мінус першому поверсі ТРЦ.

Зазначимо, що в ніч з 14 на 15 березня в Харкові одна з ворожих ракет потрапила до флагманського магазину Фокстрот на вул. Вернадського, 2, через що він був повністю зруйнований. Втім, на 44-й день війни компанія вирішила відновити роботу одного зі своїх магазинів, що вціліли, у Харкові — на пр. Тракторобудівників, 59/56 (ТРЦ «Україна» ). Він працює досі.

.

×

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або