All Retail
Опубліковано

Безкоштовне навчання для українських виробників сиру: теорія сироваріння

Теги:
ARDIS GROUP

Війна внесла корективи в життя та бізнеси багатьох людей, в тому числі — у справи українських сироварів. В одних — повністю змінився асортимент та бізнес-модель, інші — переживають період нестачі клієнтів, а деякі — взагалі втратили можливість виробляти сири через обстріли або окупацію.

Ініціатори проекту:

Ardis Group — компанія-імпортер та виробник сиру, й спільнота поціновувачів сиру ProCheese, створена Ardis Group.

Діяльність проводиться за підтримки Швейцарії в рамках швейцарсько-української програми «Розвиток торгівлі з вищою доданою вартістю в органічному та молочному секторах України», що впроваджується Дослідним інститутом органічного сільського господарства (FiBL, Швейцарія) у партнерстві із SAFOSO AG (Швейцарія). Відповідальність за зміст цієї публікації несе виключно автор(и). Точка зору автора(ів) не обов'язково відображає точку зору SECO, FiBL, SAFOSO AG, www.qftp.org.

Ми провели ряд інтервʼю з виробниками сиру та, незалежно від ситуації в якій знаходиться бізнес, почули дещо спільне — кожен сировар прагне розвиватися і після перемоги повернутись або ж до попереднього ритму роботи, або ж збільшити обʼєми в кілька разів.

Саме тому ми запрошуємо виробників сиру на безкоштовний курс «Теорія професійного сироваріння» від Academy of Cheese та ProCheese Академії!

Academy of Cheese є Британською некомерційною освітньою організацією, яка просуває професійні знання про сир та кар’єру в сирній сфері. Академія підтримує виробників сиру з метою забезпечити процвітання галузі для роботи із зацікавленими споживачами.

ProCheese Академія — перша в Україні сирна Академія, що готує сертифікованих сирних професіоналів — чизмонгерів та сирних сомельє. Уже 3 роки ми проводимо навчання онлайн та офлайн для тих, хто бажає здобути сирну професію або поглибити свої знання. Окрім того, ми проводимо заходи для любителів сиру та консультуємо бізнеси.

Унікальність програми курсу «Теорія професійного сироваріння»:

  • Безкоштовно та в зручному форматі. Не у всіх є можливість підвищити кваліфікацію за кордоном чи запросити до себе світового експерта. Ви торкнетеся топової експертизи, не виїжджаючи з дому.
  • Можливість покращити процеси виробництва. Ви здобудете фундаментальне розуміння процесів, що базується на науці.
  • Самі зможете обрати, який продукт вдосконалити. Експерт докладно розгляне рецептуру та технологію виробництва сиру на вибір учасників.
  • Вдосконалите власну продукцію. Експерт розповість, як уникнути найпоширеніших дефектів сиру.
  • На крок ближче до експорту на ринок ЄС. Завдяки розумінню європейських стандартів якості ви зможете втілити свої амбіції розширення виробництва.
  • Легке сприйняття інформації. Вам не потрібне розуміння англійської. На курсі буде доступний синхронний переклад українською.

Викладач — Пол Томас: технічний консультант із молочних продуктів, експерт з гігієни та інструктор із виробництва сиру, який надає підтримку підприємствам у всьому світі. Пол — технічний директор та викладач Academy of Cheese, Великобританія, директор та співзасновник бізнесу з виробництва сирів Urstrom Kaese GmbH, Німеччина.

«Я безкоштовно пропоную свій час українським сироварам під час цієї безглуздої варварської війни. Я вважаю своїм моральним обов’язком допомогти всім, чим можу. Допомогти ж я можу сироварам у вдосконаленні навичок, щоб розвивати їхній бізнес та долучитися до відновлення економіки після того, як цей жах закінчиться. А потім, сподіваюся, підготувати їх до торгівлі з Європейським Союзом», — зазначає експерт.

Увага! Програма підійде для тих, хто виготовляє та продає сир більше 1-2 років або займається сироварінням на професійному рівні, незалежно від розміру вашого виробництва.

Залишити заявку на участь та дізнатися деталі можна за посиланням: https://procheese.ua/sirovarinnya-webinar/. Прийом заявок до 7-го вересня.

×

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або