Для скорочення витрат та псування харчової продукції необхідні спільні дії
Експерти, оператори підприємств харчової галузі та приймаючі рішення особи з країн Європи та Центральної Азії зібралися в Стамбулі, щоб обговорити шляхи вирішення проблеми втрат та псування харчової продукції.
ФАО у партнерстві з Міністерством сільського та лісового господарства Туреччини, Регіональним координаційним центром з продовольчої безпеки Організації економічного співробітництва та за підтримки Міністерства сільського господарства, природи та якості харчових продуктів Нідерландів організовує 5–6 жовтня 2022 року Регіональну конференцію з питань втрат та псування харчової продукції Європі та Центральній Азії.
Мета конференції — визначити основні елементи створення сприятливого середовища та інструменти, у тому числі правові інновації та інновації у сфері бізнесу, маркетингові стратегії та практичні заходи, що сприяють переходу до стійких виробничо-збутових ланцюжків.
Конференція, організована у форматі дводенного гібридного заходу, проходитиме у Стамбулі, Туреччина, з можливістю онлайн-участі.
"АКТИВАЦІЯ ЗМІН«
Регіональна конференція з питань втрат та псування харчової продукції в Європі та Центральній Азії
КОЛИ:
8:30 — 18:00, час в Анкарі (Грінвічський час +3); 5 — 6 жовтня 2022 року
ДЕ:
Очна участь: Hilton Bakırköy, Sakızağacı, Kennedy Cd. No:103, Бакиркей, Стамбул
Віртуальна участь через платформу Zoom: зареєструватись тут
ХТО:
Серед доповідачів експерти Copa-Cogeca, Генерального директорату з питань здоровʼя та безпеки харчових продуктів, Регіонального координаційного центру з продовольчої безпеки Організації економічного співробітництва (РКЦ ПБ ОЕС), EIT Food, Європейської ради продовольчої інформації (EUFIC), Європейської федерації продовольчих банків (FEBA), «Glovo», Міжнародного дослідницького інституту продовольчої політики (IFPRI), Міжнародної коаліції з харчових відходів (IFWC), Міністерства сільського господарства, природи та якості харчових продуктів Нідерландів, Міністерства сільського та лісового господарства Туреччини, агенції «Ogilvy Consulting», банку «Rabobank», корпорації «Sodexo», компанії «Tetra Pak», сервісу «Too Good To Go», ЄЕК ООН, платформи «Fazla Gida», «WRAP», Інституту світових ресурсів (ІМР), Університету та науково-дослідного центру в Вагенінгені (WUR).