All Retail
Опубліковано

Компанія «АТБ-Маркет» долучається до національної платформи «єДопомога»

Теги:
АТБ
благодійна акція
Фото:
https://dp.informator.ua

Компанія «АТБ-Маркет» долучилася до державної благодійної платформи «єДопомога».

Відтепер сертифікати номіналом 200, 500 та 1000 гривень на купівлю будь-яких товарів у магазинах мережі «АТБ» доступні на національній онлайн-платформі. Мільйони українців відсьогодні мають змогу допомогти тим, хто цього потребує – придбати сертифікат на купівлю та передати його нужденним.

Національну благодійну платформу «єДопомога» створено Міністерством соціальної політики України за підтримки Міністерства цифрової трансформації та ПРООН за фінансової підтримки Швеції. Мета цього проєкту — забезпечити нагальні потреби громадян, котрі постраждали або були змушені змінити своє місце перебування у зв’язку з воєнною агресією.

На платформі «єДопомога» вже привітали свого нового партнера:

«Ми раді вітати «АТБ-Маркет» у колі друзів платформи «єДопомога»! Наша команда постійно працює над тим, щоб платформа «єДопомога» була зручною для кожного. Ми отримували дуже багато звернень від користувачів платформи про те, що було б дуже круто, якщо б передоплату на продукти харчування та засоби гігієни можна  було використати в магазинах мережі “АТБ-Маркет”».

Українці, які бажають підтримати своїх близьких або співвітчизників, що опинилися у складних життєвих обставинах, мають змогу придбати сертифікат на купівлю в мережі «АТБ» на сайті «єДопомога» та передати унікальний номер-код людині, яка зареєструвалася на платформі та потребує допомоги. Отримувач такого документа вибирає продукти в будь-якому з понад тисячі магазинів «АТБ» і зазначає код. Термін дії сертифіката – один місяць з моменту оплати, використати його можна лише один раз.

У минулому 2022 році бізнесом, благодійними фондами та громадянами для благодійних цілей було придбано товарів і сертифікатів на купівлю на 32 млн грн.

Партнерами компанії «АТБ-Маркет» стали Місія Червоного Хреста в Україні, БФ «Відродження регіону» (група «Інтерпайп»), БФ «Нова Юкрейн», БО «Карітас» та інші.

У 2023 році компанія «АТБ-Маркет» планує подальший розвиток цього напрямку та завжди відкрита до співпраці з українським і міжнародним бізнесом, благодійними установами тощо.

Головне про придбання та використання сертифікатів на купівлю в «АТБ» на сайті:

1. Сертифікат «АТБ» можна придбати на платформі «єДопомога» (через оформлення заявки).

2. Номінали:  200, 500, 1000 грн. Сертифікат одноразовий, його можна використати у будь-якому магазині «АТБ».

3. Сертифікат – це код, що передається в електронному вигляді.

4. Сертифікат не розповсюджується на придбання лікеро-горілчаних і тютюнових виробів, його не можна обміняти на готівку.

5. «АТБ-Маркет» може надати прозору звітність щодо використання сертифікатів у магазинах.

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або